<3 Happy Valentine`s Day! <3

Endelig Valentine`s day! Dagen for KJÆRLIGHET! Der folk koser seg og gir gaver til folk de er glad i<3 Men dessverre for de fleste av oss så sitter vi alene hjemme og ser på Netflix eller gamer...eller bare er med venner... Vi gjør alle forskjellige ting på Valentins dagen. Det er litt trist da.. skulle på en måte ønske at det var sånn som i filmer eller før i tiden eller noe sånt.. da guttene sendte kort eller kom på døra med blomster. Det er noe alle jentene jeg kjenner vil at skal skje i alle fall.

Jeg skulle ønske at jeg fikk den gutten jeg vil ha.. jeg skulle ønske at når jeg tenkte på Valentinsdagen så var det ikke " Forever alone day" , men den ROMANTISKE dagen vi alle ser i filmer! <3 Akk nå sitter jeg og skyper med 2 gutter (vennene mine) og det er kos det, men det er ikke det jeg vil bruke dagen min på liksom.. jeg vil på date eller kose meg med et Valentin kort.. det er vell det vi alle vil?

Uansett kos dere videre med dagen! Til dere som koser dere med venner , crush , familie eller kjæreste <3 Kos dere videre og uansett hva du har gjort eller gjør i dag så kos deg med det<3

 

-Martine K <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine K

Martine K

14, Bærum

HEi! Jeg er en 14 år gammel jente fra Bærum :3 Bli mye bedere kjent med meg etter hvert som du leser bloggen min<3

Kategorier

Arkiv

hits